zoeken
laatste reacties
menu

overig

nieuwsbrief

proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

Archief van augustus 2008


woensdag 27 augustus 2008, door akke

Hebben jullie van de week gehoord over de plant in Leiden?Vast wel,en Mincka stuurde me het artikeltje.Tja wat moest ik daar nou mee?Ik belde haar en ja hoor,dacht ik het niet!Of ik die even wilde maken want ze wilde die plant ook wel hebben.Nu moet je weten dat ding 2,5m hoog kan worden en 1,5m breed!Reken dat om en voor mij is het een reus.
Maar vandaag was Mincka hier en we hebben dus die plant gemaakt.Uren heb ik er over gedacht hoe we dat zouden doen,Mincka zei ik doe het zo en ik weer anders natuurlijk(ben nogal dwars )Maar we zijn er uit gekomen en zie hier het resultaat!We waren best trots.


null
Reageer


zaterdag 23 augustus 2008, door akke

De afgelopen dagen was ik bezig met bloemstukjes maken.
Voor de beurs volgende week zondag in Alkmaar moet ik nog een tuinprieeltje op bestelling afmaken dus zit nu te rietdekken.
Vervelen is er dus niet bij :-))

null
Blauwe hortensia's met witte lelie's.
Reageer


woensdag 13 augustus 2008, door akke

O wat een harde wind en bakken regen kwamen er naar beneden.Maar ik zat met Markus aan de ateliertafel heerlijk te werken.Na wat schoonmaak werkzaamheden mocht dat weer eens.
Heerlijk planten zitten maken en dit is het resultaat.

Een grote olifantspoot voor naast de bank,in een hal of de patio.

null
Reageer


dinsdag 05 augustus 2008, door akke

Met de beursen voor de deur denken we al weer veel verder als het nu is.Met dit mooie weer en de warmte zit je dan ook kerstversiering te maken.Hoe mal kan het lopen he!

null

Op naar de kerstbomen!

Reageer


zondag 03 augustus 2008, door akke

Zoals vele weten is de Cosy Cottage een project waar ik met Joop samen een workshop mee heb gegeven.Zijn huis was klaar,hij is een prima timmerman maar plantjes maken is niet zijn "ding".Dus ik heb planten en bloemen voor hem gemaakt en afgelopen woensdag zijn tuintje ingericht.

Het huis stond er zo bij toen ik aankwam.

null

Bij de voordeur heeft Joop dus een soort klompenhok gemaakt,en ja dat vroeg om een.............


Reageer