zoeken
laatste reacties
  menu

  overig

  nieuwsbrief

  proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

  Archief van maart 2014


  zondag 30 maart 2014, door akke

  De afgelopen dagen ben ik bezig geweest aan een paas tafreeltje voor de beurs.Eerst het styropor ei bewerkt,toen de paaashaas gemaakt,de bloemen en de kuikentjes.Vandaag was het stoeien met de fimo,maar is toch wat af gekomen.

  paas tafreel

  kuikentjes

  paas haas gemaakt van fimo

  Reageer


  vrijdag 28 maart 2014, door akke

  Het eindresultaat van het drakenproject was ook gereed en ging mee naar de beurs.Nu heeft het een nieuw tehuis bij een van mijn kinderen.Hij is altijd al gek geweest van dit soort dingen dus kwam het goed terecht.
  draken projekt.

  Ook de eenhoorn stond er .
  eenhoorn en elfje

  Reageer


  vrijdag 28 maart 2014, door akke

  Voor mijn kleinkinderen zong ik altijd het slaapliedje kleertjes uit pyamaatje aan.Toen we voor de beurs afgelopen februari het thema fantasy namen voor de tentoonstelling heb ik van dit liedje een projektje gemaakt naar een plaatje van het net.Het was zo leuk om dit te maken,de pop en de "maan".Was best wel een beetje trots op het eindresultaat.

  Kleertjes uit, pyamaatje aan.

  Reageer


  vrijdag 28 maart 2014, door akke

  Ja de bloemen en planten waren de laatse tijd een ondergeschoven kindje.Ik had genoeg van alle geraniums die ik gemaakt had,maar de in is er weer.Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  Er zijn wat nieuwe planten bij gekomen en er zullen in de loop van het jaar wel weer nieuwe pakketten komen,maar op het moment heb ik een chronisch tijdgebrek en stel de pakketten nog even uit.In september hoop ik de eerste nieuwe pakketten te hebben.
  Hier wat foto's van plantne die mee gaan naar de beurs in Apeldoorn.

  20140328-p1010834.jpg

  cosmos

  bromelia

  pioenrozen

  gloriosa


  Reageer